Marja's assortiment 500ml

Op dit moment hebben we 10 vaste smaken in ons assortiment. Elk verkrijgbaar in potten van 150 ml (met houten lepeltje) en 500 ml. Ook voor horeca hebben we verschillende mogelijkheden, zoals kleine weckpotjes gevuld met ons ijs. Per seizoen vullen we het assortiment aan met tijdelijke bijzondere smaken. We vinden het leuk om ons ijs steeds te verbeteren en nieuwe smaken te bedenken. In de toekomst komen hier dus meer smaken bij. Heb jij ideeën? Laat dan een bericht achter op onze website.

Appeltaart 500 ml

met kaneel en rozijnen

Geïnspireerd op Hollandse appeltaart. Met kaneel, rozijnen en appels uit Zevenbergschen-Hoek. En natuurlijk lekkere stukken appeltaart deeg van onze lokale bakker.

€ 5,90


Witte chocolade Framboos 500 ml

​Roomijs van witte chocolade met frambozen uit Etten-Leur.

€ 5,90


koe

Fruitijs Citroen 500 ml

vrij van allergenen

Dit citroenfruitijs is perfect voor een warme zomerse dag. Wij maken het op onze boerderij met echt fruit en zonder onnodige toevoegingen, puur natuur!

€ 5,90


koe

Fruitijs Aardbei 500 ml

van verse aardbeien, vrij van allergenen

Fris en fruitig, dit aardbeien fruitijs. Gemaakt op onze boerderij met aardbeien uit onze streek. 100% vrij van kleur- en smaakstoffen. Dus puur fruit!

€ 5,40


koe

Karamel 500ml

met een vleugje zout

Roomijs van melk van onze eigen koeien. Met een eigen gemaakte karamelsaus van suiker, room, boter en een snufje zout. Meer heb je niet nodig voor een heerlijke karamelsmaak!

€ 5,90


koe

Chocolade 500ml

met zachte chocoladestukjes

Chocolade roomijs met kleine chocoladestukjes. Gewoon met echte chocolade dus zonder kleur- en smaakstoffen. Voor echte chocoladefans.

€ 5,90


koe

Boerenroomijs 500ml

met echte vanille

Boerenroomijs, gemaakt op de boerderij door boerin Marja. Hierin proef je de smaak van de melk van onze koeien het beste terug.

€ 5,90


koe

Yoghurt 500 ml

met kersen

Romig yoghurtijs, gemaakt op onze boerderij in Terheijden. We gebruiken hiervoor echte boerenyoghurt en lekker zure kersen. Geen kleur- of smaakstoffen, maar puur natuur!

€ 5,90


koe

Aardbei 500ml

met roomboterkoekkruimels

Aardbei zuivelijs met roomboterkoekkruimels gebakken door Bakkerij van Dongen uit Terheijden. Met lekker veel verse aardbeien.

€ 5,90


koe

Vanille 500ml

met chocolade koekruimels

Vanille zuivelijs met chocoladekoekkruimels speciaal voor ons gebakken door Bakkerij van Dongen uit Terheijden. Gemaakt met echte vanillestokjes.

€ 5,90


Adres

Zonzeel Zuivel
Moerdijkseweg 1
4844 PC Terheijden
marja@zonzeelzuivel.nl

Social-media

Facebook
LinkedIn