Marja's assortiment 150ml

Op dit moment hebben we zes vaste smaken in ons assortiment. Elk verkrijgbaar in potten van 150 ml (met houten lepeltje) en 500 ml. Ook voor horeca hebben we verschillende mogelijkheden, zoals kleine weckpotjes gevuld met ons ijs. Per seizoen vullen we het assortiment aan met tijdelijke bijzondere smaken. We vinden het leuk om ons ijs steeds te verbeteren en nieuwe smaken te bedenken. In de toekomst komen hier dus meer smaken bij. Heb jij ideeën? Laat dan een bericht achter op onze website.

koe

Karamel 150 ml

met een vleugje zout

Roomijs van melk van onze eigen koeien. Met een eigen gemaakte karamelsaus van suiker, room, boter en een snufje zout. Meer heb je niet nodig voor een heerlijke karamelsmaak!

€ 2,50


koe

Chocolade 150 ml

met zachte chocoladestukjes

Chocolade roomijs met kleine chocoladestukjes. Gewoon met echte chocolade dus zonder kleur- en smaakstoffen. Voor echte chocoladefans.

€ 2,50


koe

Bosvruchten 150 ml

met stukjes rood en blauw fruit

Bosvruchten zuivelijs met lekker veel verschillende bosvruchten. Aardbeien, bramen, frambozen, blauwe bessen, rode bessen en zwarte bessen. Romig en toch fris.

€ 2,50


koe

Kaneel 150 ml

met stukjes peperkoek

Kaneel zuivelijs met stukjes peperkoek. Deze peperkoek komt van Bakkerij van Dongen uit Terheijden.

€ 2,50


koe

Aardbei 150 ml

met roomboterkoekkruimels

Aardbei zuivelijs met roomboterkoekkruimels gebakken door Bakkerij van Dongen uit Terheijden. Met lekker veel verse aardbeien.

€ 2,50


koe

Vanille 150 ml

met chocolade koekruimels

Vanille zuivelijs met chocoladekoekkruimels speciaal voor ons gebakken door Bakkerij van Dongen uit Terheijden. Gemaakt met echte vanillestokjes.

€ 2,50


Adres

Zonzeel Zuivel
Moerdijkseweg 1
4844 PC Terheijden
marja@zonzeelzuivel.nl

Social-media

Facebook
LinkedIn