Marja's assortiment 150ml

Op dit moment hebben we tien vaste smaken in ons assortiment. Elk verkrijgbaar in potten van 150 ml (met houten lepeltje) en 500 ml. Ook voor horeca hebben we verschillende mogelijkheden, zoals kleine weckpotjes gevuld met ons ijs. Per seizoen vullen we het assortiment aan met tijdelijke bijzondere smaken. We vinden het leuk om ons ijs steeds te verbeteren en nieuwe smaken te bedenken. In de toekomst komen hier dus meer smaken bij. Heb jij ideeën? Laat dan een bericht achter op onze website.

koe

Appeltaart 150 ml

met kaneel en rozijnen

Geïnspireerd op Hollandse appeltaart. Met kaneel, rozijnen en appels uit Zevenbergschen-Hoek. En natuurlijk lekkere stukken appeltaart deeg van onze lokale bakker.

€ 5,90


koe

Witte chocolade Framboos150 ml

​Roomijs van witte chocolade met frambozen uit Etten-Leur.

€ 2,65


koe

Fruitijs Citroen 150 ml

vrij van allergenen

Dit citroenfruitijs is perfect voor een warme zomerse dag. Wij maken het op onze boerderij met echt fruit en zonder onnodige toevoegingen, puur natuur!

€ 2,65


koe

Karamel 150 ml

met een vleugje zout

Roomijs van melk van onze eigen koeien. Met een eigen gemaakte karamelsaus van suiker, room, boter en een snufje zout. Meer heb je niet nodig voor een heerlijke karamelsmaak!

€ 2,65


koe

Chocolade 150 ml

met zachte chocoladestukjes

Chocolade roomijs met kleine chocoladestukjes. Gewoon met echte chocolade dus zonder kleur- en smaakstoffen. Voor echte chocoladefans.

€ 2,65


koe

Yoghurt 150 ml

met kersen

Romig yoghurtijs, gemaakt op onze boerderij in Terheijden. We gebruiken hiervoor echte boerenyoghurt en lekker zure kersen. Geen kleur- of smaakstoffen, maar puur natuur!

€ 2,65


koe

Boerenroomijs 150 ml

met echte vanille

Boerenroomijs, gemaakt op de boerderij door boerin Marja. Hierin proef je de smaak van de melk van onze koeien het beste terug.

€ 2,65


koe

Aardbei Fruitijs 150 ml

gemaakt van echte aarbeien

Fris en fruitig, dit aardbeien fruitijs. Gemaakt op onze boerderij met aardbeien uit de streek. 100% vrij van kleur- en smaakstoffen, dus puur fruit!

€ 2,65


koe

Aardbei 150 ml

met roomboterkoekkruimels

Aardbei zuivelijs met roomboterkoekkruimels gebakken door Bakkerij van Dongen uit Terheijden. Met lekker veel verse aardbeien.

€ 2,65


koe

Vanille 150 ml

met chocolade koekruimels

Vanille zuivelijs met chocoladekoekkruimels speciaal voor ons gebakken door Bakkerij van Dongen uit Terheijden. Gemaakt met echte vanillestokjes.

€ 2,65


Adres

Zonzeel Zuivel
Moerdijkseweg 1
4844 PC Terheijden
marja@zonzeelzuivel.nl

Social-media

Facebook
LinkedIn